Ring os op Book gratis konsultation Book gratis indledende konsultation

Erektil dysfunktion (Impotens)

ABklinik tilbyder – som en af de få i Danmark – en unik kombinationsbehandling mod rejsningsbesvær med fokuseret shockwave samt EMTT, med effektiv smertelindring i krop og sind – og dermed markant forbedret livskvalitet – naturligvis sikkert, smertefrit og uden kendte bivirkninger.

Rejsningsbesvær gør dig utryg og kan forårssage stress. Book din indledende GRATIS samtale online eller ring på 40108400 og få en uforpligtende snak.

Kontakt Rasmus direkte

Bestil en opringning

Har du mistet din morgenrejsning – eller ikke kan få rejsning – kan dit sundhedsbillede let have ændret sig. Du bør gå til din læge, og i første omgang få undersøgt dit hjerte – og ikke blot acceptere at få udskrevet en potenspille. Den er med stor sandsynlighed ikke god for dit hjerte, hvis det er problemet. Derudover er potenspillen udelukkende en symptombehandlig, og behandler ikke årsagen til dit problem, som både kan være vaskulært og psykisk.

Hos Rasmus kan du føle dig tryg. Rasmus er specialist i fokuseret shockwave og EMTT/Magnetolith terapi med netop behandling af erektil dysfunktion (impotens/rejsningsbesvær).
Du behandles med en effektiv, hurtig og bivirkningsfri fokuseret shockwavebehandling suppleret med EMTT, der giver dig kvalitet i din rejsning og sexlivet tilbage.

Behandlingen er samtidig smerte- og risikofri – og helt uden bivirkninger. Som sidegevinst vil behandlingen også hjælpe på inkontinens, såfremt du oplever dette.

Behandlingen genskaber din vaskularitet med nye blodkar og nerveaktivitet til din penis og bækkenbund, der er så afgørende for den gode rejsning. Du vil ikke længere skulle frygte om din rejsning svigter. Du skal ikke længere tænke på om du kan få den ønskede hårdhed på din erektion, eller om du kan holde den stiv under dit samleje.

Du vil også kunne have spontan sex uden forberedelse, helt uden behov for potenspiller, medicin eller andre hjælpemidler.

Selve behandlingen mod Erektil Dysfunktion tager 20-30 minutter (inkl samtale) alt efter hvilket valg af behandling du vælger, og suppleres altid med en snak om hvordan det gik op til behandlingen, og hvad du evt. selv kan gøre til næste behandling.

Der tilbydes tre slags behandlinger:

1. ED Xtra: Nyeste og mest effektive behandling med højintensiveret fokuseret shockwave og EMTT, hvor kombinationen gives på både penis og bækkenbund og med kraftigere frekvens end tidligere.

2: ED kombination med fokuseret shockwave og EMTT, hvor kun penis behandles med EMTT.

3: ED (gl protokol): Kun fokuseret shockwave – uden EMTT.

ABklinik anvender kun de bedste og mest effektive apparater fra den anerkendte schweiziske shockwave- og EMTT producent Storz Medical.

Klinikkens protokoller er en videreudvikling af konceptet fra prof. Lars Lund.

Du har en specialist i øjenhøjde ved din undersøgelse og  behandling for rejsningsproblemer

Når du har din første konsultation, finder vi årsagerne til dit rejsningsproblem gennem en grundig samtale omkring din livsstil, dit parforhold samt andre faktorer, der kan påvirke rejsningsevnen.

Vi gennemgår ”KRAM” (Kost, Rygning, Alkohol og Motion). Din alder har en naturlig betydning for din rejsning, og her kan du benytte rådene til at udskyde din uundgåelige aldringsproces, og på denne måde selv kan være med til at forbedre din rejsning i dagligdagen.

Således får du klarhed over dine muligheder for behandling hos ABklinik samt hvad du selv kan gøre, så din rejsning forbliver stærk og holder sig hård, og du dermed også selv kan øge kvaliteten på din rejsning.

Først herefter går behandlingen i gang med den banebrydende kombination af fokuseret shockwave og EMTT, så du opnår den hårdere og større udholdenhed på din rejsning du ønsker samt får din eventuelt manglende morgenrejsning tilbage.

Du får på denne måde muligheder og hjælp til selv at kunne gøre den forskel, så rejsningsproblemerne ikke sker i fremtiden.

 

 

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Første konsultation

1. Ved første konsultation, finder vi af graden af dit rejsningsproblem samt fysiske og psykiske sundhedstilstand. Vi taler åbent om det og eventuelle livsstilsproblematikker.

2. Vi afdækker sammen om det er konstant fravær af rejsning, eller det er mere situationsbestemt (psykiske faktorer).

3. Du bliver vejledt i hvilken træning for bækkenbunden du kan/skal gå i gang med.

4. Vi laver sammen en forventningsafstemning for behandlingen, og hvilket niveau vi forventer at kunne rykke dig til.

5. Du modtager første behandling med shockwave og EMTT.

6. Dit personlige forløb planlægges

Der vil blive gået i dybden, for at sikre at vi kan iværksætte den rette behandlingsstrategi, så du igen får kvalitet i dit sexliv.

Hvordan virker shockwave og EMTT?

• Ved fokuseret shockwave dannes der nye små blodkar i penis, og dine svulmelegemer ”opdateres”. Mellemgulvets nerver, muskler og blodkar stimuleres, hvilket giver dig en kraftigere og bedre rejsning. Din nerveaktivitet bliver gendannet/forstærket.

Naturligvis helt uden ubehagelige bivirkninger, som ses ved andre behandlinger.

• Forløbet strækker sig normalt over 8-10 uger, og tilpasses efter dine behov. Formålet er at du får en højere livskvalitet og godt selvværd. Du får redskaberne, til at gøre en forskel for dig selv, din følelse som mand – og ikke mindst din rejsning – så du undgår problemer i fremtiden. Et behandlingsforløb består normalt af 6, 9 eller 12 behandlinger – nogle færre behandlinger – hvor mere end 90 % af vores klienter oplever en bedre og mere kraftfuld rejsning.

• Der vil ofte med fordel kunne suppleres med yderligere et par behandlinger efter 6-12 måneder, således effekten kan bevares i flere år.

Behandlingen af rejsningsproblemer med fokuseret shockwave foregår ved, at bækkenbund og skaftet af penis behandles med fokuseret shockwave. Her vil lydbølgerne sætte nogle naturlige processer, der øger blodgennemstrømningen og dannelsen af nye blodkar, og de nedbryder evt. forkalkninger og ophobninger af kolesterol i svulmelegemerne. Magnetolith/EMTT løsner op for spændt muskulatur, og gør dine svulmelegemer i bækkenbund og penis flexible, så du opnår en effektiv blodgennemstrømning til penis og bækkenbunden. Fleksibiliteten er vigtig, da vævet i dine svulmelegemer skal kunne udvide sig op til 25 gange deres størrelse for at kunne modtage den mængde blod der giver dig den god og stærke rejsning.  


Før behandling med fokuseret schockwave og EMTTbehandling, ses et typisk billede af blokarenes tilstand.


Efter endt shockwave- og EMTTbehandlingsforløb, dvs. 2-3 måneders tid efter første behandling, ses en tydeligt dannelse af nye blodkar, og du vil opleve at blodgennemstrømningen til og omkring svulmelegemer/penis vil være forbedret betydeligt. Du vil kunne mærke nerveaktiviteten hurtigere, men de nye blodkar vil først være dannet der.

• Selve shockwave- og EMTTbehandlingen varer fra 20-30 minutter. Klinikken anvender de nyeste og mest effektive apparater tilgængelige fra Storz Medical.

• Behandlingen er smerte- og risikofri og uden kendte bivirkninger.

• Du vil kunne have seksuel aktivitet igennem hele behandlingsforløbet.

• Denne innovative kombinationsbehandling af shockwave med den helt nye EMTT teknologi øger stimuli på nervesystemet, elasticitet i vævet i bækkenbunden, og en øget frigivelse af vækstfaktorer samt andre byggesten til øget cellekvalitet. Den unikke kombinationsbehandling stimulerer et bredere område end ved shockwave alene, og giver dig en kraftigere og mere holdbar rejsning, og dermed et betydeligt bedre resultat.

Behandling

Erektil dysfunktion

Behandling

Shockwave

Behandling

EMTT Magnetolith

Behandling

Led- og smerter

Behandling

Inkontinens

Behandling

Peyronies