Ring os op Book gratis konsultation Book gratis indledende konsultation

EMTT/Magnetolith

ABklinik tilbyder en unik behandling med EMTT – mod erektil dysfunktion, inkontinens, smerter samt akutte og kroniske skader i kroppen – alene eller i kombination med shockwave som kun en ud af to klinikker på Sjælland.

ABklinik er ekspert inden for EMTT-behandling.

Ring på 40108400 og få en GRATIS uforpligtende snak.

 

Kontakt Rasmus direkte

Bestil en opringning

Mit fokus er, at du på hurtigste måde kommer tilbage til dine daglige rutiner, sport, arbejde og bevægelighed med fuld funktionsduelighed og en smertefri hverdag.

EMTT behandlingen (Extracorporeal Magnetotransduction Therapy) også kaldet Magnetolith, øger din smertelindring på både akutte og kroniske smerter i led og muskler og menstruationssmerter.

EMTT/Magnetolith er en effektiv, ikke invasiv og helt smerte- & riskofri behandling.

EMTT/Magnetolith har også vist sig meget effektiv i den unikke behandlingskombination med shockwave mod bl.a. rejsningsbesvær/impotens, da EMTT´s egenskaber gør, at vævet i svulmelegemerne i penis og bækkenbund bliver mere fleksibelt og smidigt, og derfor kan indeholde meget mere blod, og dermed få og opretholde en stærk rejsning.

Ved behandling med EMTT, påvirker det højfrekvente magnetiske felt forskellige enzymatiske processer i kroppen og membranpotentialet.

Når membranpotentialet i cellerne påvirkes, reaktiveres natrium- og kaliumpumperne, så de strømmer lettere ind og ud af cellerne. Cellerne bliver via disse processer påvirket til at øge celledelingen og reprogrammering af cellens inderste.

Samtidig påvirkes kommunikationen mellem cellerne, hvilket også har en effekt i forhold til smertereduktion. Det magnetiske felt frigør vækstfaktorer i celler og væv, påvirker collagenproduktionen, og er dermed en vigtig faktor i en hurtigere helingsproces.

EMTT går også ind og påvirker en række forskellige enzymer og receptorer i cellerne, som er en del af smerteprocessen. Du vil efter behandlingen opleve en reduceret smerte og øget livskvalitet.

ABklinik er på forkant med den nyeste teknologi, og anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra den schweiziske producent Storz Medical.

EMTT er en effektiv og behagelig oplevelse

Smerter (også kroniske) som f.eks. ryg- og lændesmerter, slidgigt og idrætsskader som betændelse i sener og led, stammer ofte fra sygdomme i bevægeapparatet. Tilstande der resulterer i store begrænsninger og nedsat livskvalitet.

Storz Magnetolith er en terapeutisk behandling af smerter i bevægeapparatet. Kroppens smertefulde områder behandles med magnetiske impulser med høj energi.
Metoden er både hurtig, enkel, risikofri og uden bivirkninger.

Magnetolith er en behagelig oplevelse for dig. Selve instrumentet placeres over smerteområdet, og magnetiske højenergi impulser overføres til det pågældende sted, hvor de gør gavn – dybt nede, for penetreringsdybden er høj (18 cm). Magnetolithimpulserne hjælper med at skabe et bedre miljø i cellerne, så kroppen nemmere kan reparere vævsskader, dæmpe inflammation og muskelspændinger, aktivere lymfesystemet, etc.

Behandling

Erektil dysfunktion

Behandling

Shockwave

Behandling

EMTT Magnetolith

Behandling

Led- og smerter

Behandling

Inkontinens

Behandling

Peyronies