Ring os op Book gratis konsultation Book gratis indledende konsultation

Led- og smertebehandling

Led- & smertebehandling med fokuseret og/eller radierende shockwave og EMTT

En unik behandling mod nakke-, skulder-, lænde- og knæsmerter samt diskusproplaps mm. Også menstruations smerter.

 

Ring på 40108400 og få en gratis uforpligtende snak.

Kontakt Rasmus direkte

Bestil en opringning

ABklinik tilbyder – som en af de få på Sjælland – en unik kombinationsbehandling med fokuseret og/eller radierende shockwave samt EMTT/Magnetolith, for at hjælpe dig til en smertefri hverdag, sikkert og effektivt – og helt uden bivirkninger.  

Rasmus er specialiseret i at behandle både kroniske og akutte smerter, og stort set alle smerter behandles så de forsvinder helt – eller næsten forsvinder – fra piskesmæld, tennis/golfalbuer,  hælsporer, knæ-, skulder-, ryg- og nakke- og menstruationssmerter samt diskusprolaps.

Rasmus fokuserer på at øge din livskvalitet, således du på den mest effektive måde kommer retur til dine daglige aktiviteter – som arbejde, sport og fritid – og dermed atter få en funktionel hverdag uden smerter.

Rasmus anvender derfor en unik kombination af både fokuseret (ESWT) og radierende (AWT) shockwave understøttet af EMTT/Magnetolith, der muliggør at arbejde med alle kroppens strukturer. En kombination, som kun udføres af to klinikker på Sjælland.

Derudover tilbydes også en isoleret smertebehandling med EMTT/Magnetolith, hvor det ikke giver shockwave behandling ikke giver mening, som feks. ved diskusprolaps, som også har en god effekt alene på feks. gigtsmerter i knæ og fingre – også kuskefinger.

Du er unik, og ingen er ens. Derfor finder vi en løsning, der passer til netop din problemstilling. Den bedste kombination fra to verdener i kombination i en non-invasiv behandling, uden bivirkninger for dig som klient.

Udfyld kontaktboksen hvis du ønsker et opkald eller book en gratis samtale på bookingknappen – hellere i dag end i morgen, så du kan få dit frie liv tilbage så hurtigt som muligt.

Behandling

Erektil dysfunktion

Behandling

Shockwave

Behandling

EMTT Magnetolith

Behandling

Led- og smerter

Behandling

Inkontinens

Behandling

Peyronies