Ring os op Book gratis konsultation Book gratis indledende konsultation

FAQ

Alt hvad du skal vide om ABklinik, erektil dysfunktion og vores behandlinger.

FAQ

Alt hvad du skal vide om ABklinik, erektil dysfunktion og vores behandlinger.

Spørgsmål og
svar.

Du kan også få svar og en uforpligtende snak på 40108400

Bestil en opringning

Ønsket tidsrum?

6 + 13 =

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvordan booker jeg en behandling?

Du kan ringe på 40108400, skrive i kontaktformularen eller trykke på “book online”.

Du får at vide ved booking, hvor lang tid den ønskede behandling tager.

Er der noget jeg skal medbringe?
Du skal ikke medbringe andet end et åbent sind, hvor du skal være klar til at fortælle om din problematik.
Kan jeg bruge en henvisning fra min læge?
Din læge må gerne henvise dig, men ABklinik er en privatklinik, der udfører ikke tilskudsberettigede behandlinger, så du vil skulle betale selv.
Er der tilskud fra sygesikring Danmark eller fra sundhedsforsikringer?
Der ydes ikke tilskud til behandling fra Danmark, og nogle forsikringsselskaber dækker behandlingsomkostningerne – det vil du kunne se i din police.
Hvor mange behandlinger skal jeg beregne?
Det kommer an på den enkelte klient. Det varierer fra 3-12 behandlinger alt efter kompleksitet. Du vil som oftest kunne mærke effekt efter få behandlinger.
Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med fysisk Dankort, Mobilepay eller kontant efter endt behandling. Betaler du kontant, skal du være opmærksom på at have “lige penge med”, da klinikken ikke har byttepenge liggende.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i fremmøde?
Hvis du afbestiller inden kl. 17 dagen før behandlingen, koster det ikke noget. Ved for sen afbestilling/udeblivelse, vil der blive opkrævet fuld pris for konsultationen. Afbud skal ske via bookingsystemet, sms 40108400 eller mail rb@abklinik.dk.

Afbud accepteres ikke via telefonsvarer.

Hvad kan jeg selv gøre?

Du kan og bør naturligvis altid gøre noget selv, det er desværre ikke altid nok. Og listen er lang, men her er bare lidt….

Søvn: Den vigtigste oplader af alle. Vi lader ganske enkelt op om natten – næsten som de fleste af vores mobiltelefoner. Søvnen er så vigtig for vores krop, restitution og velvære. Gå tidligere i seng uden at checke mobilen, og stå frisk op til dagen der kommer…

En kendt, men også ofte overset faktor omhandlende ED, som du selv kan regulere nemt, er dit nitrogenoxid niveau.

Det kan lyde “langhåret”, men en korrekt vejrtrækning kan gøre meget. Og du kan selv meget let prøve det.

Tag en dybindåbning gennem næsen, hold lidt, og slip den med et suk, og vent et par sekunder.

Luk øjnene og slap af, træk derefter vejret igennem næsen (på 4), hold vejret (på 2), lav en “hummelyd” når du puster ud gennem næsen (på 6), hold vejret (på 2), og gentag en 2-3 minutter. Gør det et par gange yderligere i løbet af dagen, når det passer ind.

Den nasale vejrtrækning vil få dine blodkar til at slappe af og samtidig øge dit nitrogenoxid niveau. Du kan udelade “hummingen”, men tro det eller ej, “hummingen” forøger dit nitrogenniveau med 1500% sammenlignet med ikke at gøre det.

Afslapningen i dine blodkar, er precis det potenspillerne gør – blot med en masse bivirkninger.

Du kan også “spise” dig til det – med f.eks. rødbedejuice, spinat, kål, broccoli, ja enda mørk chocolade uden at overdrive det. Og det ene udelukker ikke det andet.

Det er let at huske på ordet “KRAM”, som står for Kost, Rygning, Alkohol og Motion. Der burde nok have været et ekstra A med nemlig Alderen, som du ikke bare kan ændre på.

Til gengæld, bruger du “KRAM” rigtigt, kan du skyde din aldringsproces ved at spise sundt, ikke ryge eller ryge mindre, drikke mindre alkohol og dyrke lidt mere motion. Læs mere her.

Jeg vil i dit behandlingsforløb komme med flere små simple ideer, som vil forbedre din blodgennemstrømning, som feks. bækkenbundstræning med Empelvicpuden, så du hurtigere bliver klar til et dejligt sexliv med en flot og holdbar rejsning. Empelvicpuden er inkluderet når du køber et ED forløb.

Du kan selv lave en masse bækkenbundstræning – du kan faktisk ikke få trænet den. En lidt mere udviklet er “skilpadden”. Forestil dig din penis er skilpaddens hovede, og du skal trække det ind i kroppen. Når du har gjort det, skal du lukke for din “tissestråle” ligesom du lukker for strålen når du tisser. Derefter løfter du bækkenbunden op og holder det hele 5-6 sekunder, slapper af, og gentager øvelsen 15 gange flere gnage om dagen.

Det er naturligvis ikke et krav at du følger disse, men tænk over at alle de små forbedringer samlet bliver til en kæmpe forbedring til dig og din kommende rejsning.

Og den skal bare tilbage så hurtigt som muligt.

Hvad er en manglende rejsning? Eller hvad er et rejsningsproblem?

Rejsningsproblemer kan virkelig gradbøjes, fra stiv til halvstiv til ingenting eller den manglende evne til at forblive stiv.

Måske ser du ikke dit problem, da det måske er kommet snigende over flere år?. Måske kan du godt blive stiv, men ikke holde din rejsning? Eller bliver din rejsning ikke hård nok til at gennemføre et samleje?  Måske du kan vågne op med den flotteste hårde rejsning, men det lykkes ikke kl 21?                                                                                                                                     

Det er alle forskellige grader af rejsningsproblemer – det er altså ikke kun evnen til at blive stiv, men også til at kunne holde den stiv. Og at du selv kan bestemme hvor og hvornår.                       

Ovennævnte kan du efter endt forløb se tilbage på, og fremad efter en fin, flot og stærk rejsning, som både du og din partner vil blive glade for.

Vi er alle forskellige, og dermed er problemerne også forskellige fra person til person. Det får vi en snak om, og finder den løsning, der passer til netop dig og dit rejsningsproblem.