Ring os op Book gratis konsultation Book gratis indledende konsultation

FAQ

Alt hvad du skal vide om ABklinik, erektil dysfunktion og vores behandlinger.

FAQ

Alt hvad du skal vide om ABklinik, erektil dysfunktion og vores behandlinger.

Spørgsmål og
svar.

Du kan også få svar og en uforpligtende snak på 40108400

Kontakt Rasmus direkte

Bestil en opringning

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hvordan booker jeg en behandling?

Du kan ringe på 40108400, skrive i kontaktformularen eller trykke på “book online”.

Du får at vide ved booking, hvor lang tid den ønskede behandling tager.

Er der noget jeg skal medbringe?

Du skal ikke medbringe noget, men være klar til at fortælle om din problematik.

Kommer du for at blive behandlet for Peyronies/krummerik, ville det være en god ide at have et billede med af din penis i stiv tilstand såfremt det er muligt. Det fremmer forståelsen for dit problem, og vi kan følge udviklingen gennem forløbet.

Kan jeg bruge en henvisning fra min læge?
Din læge må gerne henvise dig, men ABklinik er en privatklinik, der udfører ikke tilskudsberettigede behandlinger, så du vil skulle betale selv.
Er der tilskud fra Sygesikringen Danmark eller fra sundhedsforsikringer?

Der ydes ikke tilskud til behandling fra Sygesikringen Danmark. Nogle forsikringsselskaber dækker behandlingsomkostningerne – det vil fremgå af din police.

Hvor mange behandlinger skal jeg beregne?
Det kommer an på den enkelte klient. Det varierer fra 3-12 behandlinger alt efter kompleksitet. Du vil som oftest kunne mærke effekt efter få behandlinger.
Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med Dankort, Mobilepay eller kontant efter endt behandling. Betaler du kontant, skal du være opmærksom på at have “lige penge med”, da klinikken ikke har byttepenge liggende.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i fremmøde?

Såfremt du er forhindret i at fremmøde, bedes du afbestille inden kl. 17 dagen før behandlingen.

Afbud kan kun ske via bookingsystemet, sms 40108400 eller mail rb@abklinik.dk.

Hvad kan jeg selv gøre?

Du kan og bør naturligvis altid gøre noget selv, det er desværre ikke altid nok. Og listen er lang, men her er bare lidt….

En kendt, men også ofte overset faktor omhandlende ED, som du selv kan regulere nemt, er dit nitrogenoxid niveau.

Det kan lyde “langhåret”, men en korrekt vejrtrækning kan gøre meget. Og du kan selv meget let prøve det.

Tag en dybindåbning gennem næsen, hold lidt, og slip den med et suk, og vent et par sekunder.

Luk øjnene og slap af, træk derefter vejret igennem næsen (på 4), hold vejret (på 1), lav en “hummelyd” når du puster ud gennem næsen (på 6), hold vejret (på 1), og gentag en 2-3 minutter. Gør det et par gange yderligere i løbet af dagen, når det passer ind.

Den nasale vejrtrækning vil få dine blodkar til at slappe af og samtidig øge dit nitrogenoxid niveau. Du kan udelade “hummingen”, men tro det eller ej, “hummingen” forøger dit nitrogenniveau med 1500% sammenlignet med ikke at gøre det.

Afslapningen i dine blodkar, er precis det potenspillerne gør – blot med en masse bivirkninger.

Du kan også “spise” dig til det – med f.eks. rødbedejuice, spinat, kål, broccoli, ja enda mørk chocolade uden at overdrive det. Og det ene udelukker ikke det andet.

Det er let at huske på ordet “KRAMS”, som står for Kost, Rygning, Alkohol, Motion og Søvn. Der burde nok have været et ekstra A med nemlig Alderen, som du ikke bare kan ændre på.

Til gengæld, bruger du “KRAMS” rigtigt, kan du skyde din aldringsproces ved at spise sundt, ikke ryge eller ryge mindre, drikke mindre alkohol og dyrke lidt mere motion. Læs mere her.

Søvn: Den vigtigste oplader af alle. Vi lader op om natten – næsten som de fleste af vores mobiltelefoner. Søvnen er vigtig for vores krop, restitution og velvære. Gå tidligere i seng uden at checke mobilen, og stå frisk op til dagen der kommer…

Jeg vil i dit behandlingsforløb komme med flere små simple ideer, som vil forbedre din blodgennemstrømning, som feks. bækkenbundstræning med Empelvicpuden, så du hurtigere bliver klar til et dejligt sexliv med en flot og holdbar rejsning. Empelvicpuden er inkluderet, når du køber et ED forløb.

Du kan selv lave en masse bækkenbundstræning – du kan faktisk ikke få trænet den nok. En lidt mere udviklet er “skilpadden”. Forestil dig, at din krop er skildpadens skjold, og din penis er skilpaddens hovede, som du skal “trække” ind i kroppen. Når du har gjort det, skal du lukke for din “urinstråle” ligesom du lukker for strålen når du tisser. Derefter løfter du bækkenbunden op “fra kælderen til 1. salen – og holder det hele 5-6 sekunder, og derefter slipper det enkelte hold en af gangen, slapper af, og gentager øvelsen 15 gange – gerne flere gange om dagen.

Jeg kommer også ind på forskellige typer af kosttilskud, der kan være med til at forbedre effekten af behandlingen.

Det er naturligvis ikke et krav at du følger disse, men tænk over at alle de små forbedringer samlet bliver til en kæmpe forbedring til dig og din kommende rejsning. Det sparer tid, og tiden er det dyrebareste råstof vi har, og vi kan hverken få mere af den eller tilkøbe den. 

Og den skal bare tilbage så hurtigt som muligt.

Hvad er en manglende rejsning? Eller hvad er et rejsningsproblem?

Rejsningsproblemer kan gradbøjes, fra stiv til halvstiv til ingenting eller den manglende evne til at forblive stiv.

Måske ser du ikke dit problem, da det måske er kommet snigende over flere år?. Måske kan du godt blive stiv, men ikke holde din rejsning? Eller bliver din rejsning ikke hård nok til at gennemføre et samleje?  Måske du kan vågne op med den flotteste hårde rejsning, men det lykkes ikke kl 21?

Det er alle forskellige grader af rejsningsproblemer – det er altså ikke kun evnen til at blive stiv, men også til at kunne holde den stiv. Og at du selv kan bestemme hvor og hvornår.

Ovennævnte kan du efter endt forløb se tilbage på, og fremad efter en fin, flot og stærk rejsning, som både du og din partner vil blive glade for.

Vi er alle forskellige, og dermed er problemerne også forskellige fra person til person. Det får vi en snak om, og finder den løsning, der passer til netop dig og dit rejsningsproblem.