Ring os op Book gratis konsultation Book gratis indledende konsultation

Inkontinens

ABklinik tilbyder – som en af de få i Danmark – en unik kombinationsbehandling med EMTT og fokuseret shockwave mod inkontinens.

Inkontinens rammer både kvinder og mænd, og er en stor gene i hverdagen. Behandlingen giver en øjeblikkelig effekt – og dermed markant forbedret livskvalitet – naturligvis sikkert, smertefrit og uden kendte bivirkninger.

Op mod 500.000 danskere lider af inkontinens.

Her er den risiko- og risikofrie behandling.

Få din GRATIS indledende samtale på 40108400

Kontakt Rasmus direkte

Bestil en opringning

Rasmus har specialiseret sig i behandling af inkontinens med en unik kombination af fokuseret shockwave og EMTT (Magnetholith) terapi til både kvinder og mænd.
Din behandlinger effektiv, hurtig, smerte- og bivirkningsfri.

Og du vil sandsynligvis efter første behandling opleve en mærkbar forskel og frihed.

Behandlingen er samtidig smerte- og risikofri. 

Inkontinens er meget ofte tabubelagt med efterfølgende problemer med dit sociale liv. Mange  tror fejlagtigt, at inkontinens er aldersbestemt. Du kan selv heldigvis forebygge med korrekt bækkenbundstræning, som jeg anbefaler, og vil komme ind på i dit forløb. 

Din behandling hjælper med mere kontrol over din inkontinens, og tager ca. 25 minutter, og suppleres altid med en snak om hvordan det gik op til behandlingen, og hvad du evt. selv kan gøre til næste behandling.

Du behandles først med EMTT (Magnetolith) på din blære og bækkenbund, der skaber et bedre miljø i dine celler og aktiverer dit lymfesystem. Og herefter behandles med fokuseret shockwave på først din blære fra flere vinkler, og til sidst din bækkenbund.

Den fokuserede shockwave stimulerer de biologiske processer, genopbygger cellerne og styrker din blære, stimulerer dine nerver, og dermed kontrollen over blæremusklen og bækkenbunden.

Du vil ikke længere behøve at være nervøs over at komme til at tisse ufrivilligt ved feks. fysisk aktivitet eller nys. Du vil opleve bedre selvtillid og øget livskvalitet efter få behandlinger samt luftgener reduceres eller forsvinder helt såfremt du var plaget af dette.

Du skal forvente, at dit behandlingsforløb er 4-8 behandlinger, og at du kan mærke forskel efter en til  to behandlinger.

Billeder fra inkontinens behandling

Behandling

Erektil dysfunktion

Behandling

Shockwave

Behandling

EMTT Magnetolith

Behandling

Led- og smerter

Behandling

Inkontinens

Behandling

Peyronies